Hírek

Img

Meghívó - tisztújító közgyűlésre

2021.10.08.
Írta: Szalai Csaba

Kedves Tagtársak!
A Magyar Faesztergályos Egyesület tisztújító közgyűlést tart, amelyre a tagságot meghívom
A közgyűlés időpontja: 2021.október.30. (szombat) 10 óra
A közgyűlés helye: Székesfehérvár. Berényi u 72-100. ( Alba Bútor Stúdió Kft. telephelyén)
Napirendi pontok:
1./ Levezető elnök, jegyzőkönyv-vezető és hitelesítők megválasztása, határozatképesség megállapítása
2./ Tisztújítás_ elnök és elnökségi tagok megválasztása
3./ Egyebek

A közgyűlés határozatképes , ha azon a szavazati joggal rendelkező tagság több mint fele személyesen jelen van. Határozatképtelenség esetére az eredeti napirendekkel megismételt közgyűlést hívható össze a közgyűlés eredeti helyszínére / Székesfehérvár, Berényi u.72-100 . / ( Alba Bútor Stúdió Kft) melynek időpontja:
2021. november. 06-án.10 óra.
A megismételt közgyűlés az eredeti napirendekkel a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes. A jelenlegi elnökség, újraválasztása esetén, ezen tisztségét továbbra is vállalja, de természetesen örömmel fogadjuk bármely tag jelentkezését valamely tisztségre. Az adott tisztségre jelölésről/jelentkezésről kérem, hogy lehetőség szerint előzetesen levélben/emailben értesítsetek, hogy erről a tagságot tájékoztatni tudjam, és a szavazásra mindenki fel tudjon készülni!
Természetesen a jelentkezésre/jelölésre egészen a szavazás megkezdéséig, a közgyűlésen is lehetőség van! A napirendi pontok fontossága miatt a megjelenésetekre számítok.
Kérem, hogy telefonon vagy e-mailben erősítsétek meg a közgyűlésen való részvételt, a +36-20-934-9399 telefonszámon vagy a szalai.csaba@mafae.hu e-mailen. Székesfehérvár , 2021. október.08.

Üdvözlettel:
Szalai Csaba sk.
elnök